Menu
EUR
De top 10 beste laptoptassen, sleeves en rugzakken voor het nieuwe schooljaar!

De top 10 beste laptoptassen, sleeves en rugzakken voor het nieuwe schooljaar!

 

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op een jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen. Een goede laptoptas of sleeve is een must-have voor elke student die zijn laptop veilig en georganiseerd wil houden. Bij Case2Go hebben we een geweldige selectie aan laptoptassen en sleeves die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en trendy. In deze blogpost delen we onze top 10 laptoptassen, sleeves en rugzakken die perfect zijn voor het nieuwe schooljaar.

 

1. Case2go - Laptop Sleeve met extra vak voor Tablet - 13.3 inch - zwart

Case2go - Laptop Sleeve geschikt voor Macbook en Laptop - met extra vak voor Tablet - 13.3 inch - Zwart

Deze laptop sleeve is gemaakt van een zacht foam. De naadloze voering geeft bescherming van aan het volledige toestel. De sleeve is gemaakt van EVA-foam en zeer licht in gewicht. In de notebook sleeve zitten twee vakken. Eén vak om je laptop in op te bergen en een tweede (kleiner) vak voor je accessoires zoals oplaadkabel of tablet.

Deze laptop sleeve weegt slechts 150 gram. Ondanks het lage gewicht beschermd deze sleeve jouw notebook tegen lichte stoten en krassen. De sleeve beschikt over een ritssluiting waardoor je de laptop veilig opbergt. Om je laptop optimaal te beschermen is het belangrijk dat de sleeve goed om je laptop past. Om er zeker van te zijn dat deze 13.3 inch laptop sleeve goed past om jouw laptop is het raadzaam de afmetingen vooraf te controleren.

Controleer de afmetingen van je laptop!

Voorkom teleurs  controleer vooraf de afmetingen van je laptop. De binnenmaten van de laptop sleeve zijn 32 x 24 x 2,5 cm. Is de laptop groter dan deze afmetingen? Kies dan voor een 14 inch laptop sleeve.

 

                                                                             

 

 

2. Case2go - Laptop Sleeve met extra vak voor Tablet - 15.4 inch - Roze

Case2go - Laptop Sleeve geschikt voor Macbook en Laptop - met extra vak voor Tablet - 14 inch - Grij

Deze laptop sleeve is gemaakt van een zacht foam. De naadloze voering geeft bescherming van aan het volledige toestel. De sleeve is gemaakt van EVA-foam en zeer licht in gewicht. In de notebook sleeve zitten twee vakken. Eén vak om je laptop in op te bergen en een tweede (kleiner) vak voor je accessoires zoals oplaadkabel of tablet.

Deze laptop sleeve weegt slechts 150 gram. Ondanks het lage gewicht beschermd deze sleeve jouw notebook tegen lichte stoten en krassen. De sleeve beschikt over een ritssluiting waardoor je de laptop veilig opbergt. Om je laptop optimaal te beschermen is het belangrijk dat de sleeve goed om je laptop past. Om er zeker van te zijn dat deze 15.4 inch laptop sleeve goed past om jouw laptop is het raadzaam de afmetingen vooraf te controleren.

Controleer de afmetingen van je laptop!

Voorkom teleurstelling en controleer vooraf de afmetingen van je laptop. De binnenmaten van de laptop sleeve zijn 37 x 28 x 2,5 cm. Is de laptop groter dan deze afmetingen? Kies dan voor een 15.6 inch laptop sleeve.

 

                                                                             

 

 

3.Case2go - Laptop Sleeve met extra vak voor Tablet - 14 inch - Grijs

Case2go - Laptop Sleeve geschikt voor Macbook en Laptop - met extra vak voor Tablet - 14 inch - Grijs

 

Deze laptop sleeve is gemaakt van een zacht foam. De naadloze voering geeft bescherming van aan het volledige toestel. De sleeve is gemaakt van EVA-foam en zeer licht in gewicht. In de notebook sleeve zitten twee vakken. Eén vak om je laptop in op te bergen en een tweede (kleiner) vak voor je accessoires zoals oplaadkabel of tablet.

Deze laptop sleeve weegt slechts 150 gram. Ondanks het lage gewicht beschermd deze sleeve jouw notebook tegen lichte stoten en krassen. De sleeve beschikt over een ritssluiting waardoor je de laptop veilig opbergt. Om je laptop optimaal te beschermen is het belangrijk dat de sleeve goed om je laptop past. Om er zeker van te zijn dat deze 14 inch laptop sleeve goed past om jouw laptop is het raadzaam de afmetingen vooraf te controleren.

Controleer de afmetingen van je laptop!

Voorkom teleurstelling en controleer vooraf de afmetingen van je laptop. De binnenmaten van de laptop sleeve zijn 36 x 25 x 2,5 cm. Is de laptop groter dan deze afmetingen? Kies dan voor een 15.4 inch laptop sleeve.

 

                                                                               

 

 

4. Case2go - Waterafstotende laptop sleeve met koort en extra vak - 9.7 inch - Licht Grijs

Case2go - Laptopsleeve 9.7 Inch - Laptop sleeve - Met Koort - Voorvak - Waterafstotend - Licht Grijs

De Laptoptas is geschikt voor laptops die maximaal 9.7 Inch groot zijn. Daarmee kun je nog gemakkelijk andere spulletjes meenemen zoals een kladblok, tablet of oplader van je laptop! De laptoptas heeft opbergvakken met verschillende groottes waardoor je je laptop, tablet, oplaadkabel, kladblok en je muis en toetsenbord allemaal mee kunt nemen naar school, werk of op je reis. Je heb dus de functionaliteit van de tas. Maar daarnaast ook een stijlvol design.

Door het dragen van de laptoptas Zal je geen last meer krijgen van: rugpijn, nekpijn, last van buikspieren en of schouders. Door de gewatteerde schouderbanden kun je de laptoptas zonder klachten uren lang op je rug dragen!

 

                                                                             

 

 

5.WIWU - Waterafstotende Laptoptas - 16 inch - Zwart

WIWU - Laptop Sleeve - 16 inch - Alpha Double Layer - Waterafstotend - Laptop tas - Zwart

Met deze extra luxe laptop Tas zorg je voor de beste bescherming van je laptop en kun je deze overal mee naar toe nemen. De laptop Tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor deze onder andere ook waterafstotend is. Aan de voorzijde van de Tas vind je 2 aparte vakken voor handige extra's, zoals de oplader, pennen en een mobiele telefoon. Deze vakken zijn vervolgens weer verdeelt in andere opbergruimtes. De binnenzijde van de Tas is gemaakt van een zachte stof waardoor je laptop nog beter beschermd wordt. Oftewel, de perfecte laptop Tas met vele opbergvakken.

Controleer de afmetingen van je laptop!

Bij het kiezen van de juiste laptop Tas is het formaat erg belangrijk. Deze Tas is geschikt voor laptops tot 15.6 inch. Voor de duidelijkheid staan hieronder de precieze afmetingen van zowel de binnenkant als buitenkant van de Tas:

Buitenkant: 40 cm x 30 cm x 6 cm (L X B x H)

Binnenkant: 39 cm x 28 cm x 3 cm (L x B x H)

       

                                                                     

 

 

6. Case2go - Spatwaterdichte laptoptas met handvat - 14 inch - Roze

Laptoptas 14 inch - Spatwaterdichte Laptophoes & Laptop Sleeve met handvat - Roze

 

Deze Case2go Laptoptas 14 inch bied precies wat je wil! De laptoptas bied sterke kwaliteit is waterbestendig en is tijdloos. De laptophoes kun je overal eenvoudig mee naar toe nemen en zorgt voor een volledige bescherming voor je laptop. Erg handig wanneer je vaak je laptop mee neemt waar je ook naar toe gaat. Daarnaast is deze hoes gemaakt van het materiaal Polyester en zijn er extra vakken aan toe gevoegd zodat jij je spullen makkelijk kunt meenemen en opbergen.

Deze hoes bied volledige bescherming voor jouw laptop en zorgt er voor dat je laptop stevig is opgeborgen. De laptoptas is niet alleen gemaakt van sterk polyester materiaal, maar is ook ontworpen van waterafstotend materiaal. Aan de binnenkant van de laptoptas zit een zachte suède stof wat zorgt voor kras bestendigheid. Door de extra vakjes aan de zijkant van de hoes kun je makkelijk je snoeren en eventueel een muis of andere belangrijke spullen makkelijk opbergen. Deze hoes heeft ook een 2-way rits sluiting wat zorgt voor het makkelijk openen van je laptoptas via 2 kanten.

Wanneer je een laptoptas hebt kun je ervoor zorgen dat je je laptop optimaal beschermd. Zodat je laptop van langere levensduur is. Zo voorkomt dit beschadigingen op je laptop en op je beeldscherm en kun je ook nog eens spullen meenemen die je makkelijk kunt opbergen in je laptoptas.

Let goed op de maten van je laptop! Wanneer deze groter dan 37 x 26 x 2,5 cm zijn, is deze hoes te klein.

 

                                                               

 

 

7. WIWU - Laptop Tas - 13 Inch - Grijs

 

WIWU - Laptop Tas - 13 Inch - WIWU Pilot Laptop Sleeve - Grijs

 

Deze 13 inch laptoptas van WIWU is de aanvulling voor jouw laptop. Of je hem nou voor je werk, school of andere zaken gebruikt, deze tas biedt alle mogelijkheden. Met alle extra vakken in deze tas kun je al je extra benodigdheden met gemak opbergen, terugvinden en mee brengen. Door de stevige en hoogwaardige materialen blijven al je spullen en laptop goed beschermd en toegankelijk. Aan de binnenkant is deze laptoptas bekleed met zachte materialen welke je laptop erg goed zullen beschermen. Er is gebruik gemaakt van de stevigste ritsen, zodat je hier niet de bekende problemen mee ondervindt. 

Deze Laptoptas is tevens ook te gebruiken als schoudertas. De kwalitatief hoogwaardige schouderband zit er bij geleverd en kan gemakkelijk aangeklikt worden. Hierdoor is je laptop erg mobiel en kun je al je belangrijke spullen zoals eventuele muis, pennen en papieren gemakkelijk aan je bagage toevoegen. De schouderband is erg stevig en heeft een goede pasvorm.

Soms wil je alleen je laptop even opbergen en beschermen. deze hoes is dusdanig compact en alle benodigdheden kunnen in deze 13 inch laptopsleeve opgeborgen worden. Op deze manier heb je de laptop altijd bijdehand en toch goed opgeruimd.

 

                                                                 

 

8. Case2go - Waterafstotende Rugzak met extra vakken - 15.6 Inch - Zwart

Case2go - Rugzak 15.6 Inch - Met Verstelbare Schouderbanden - Met veel Extra vakken - Waterafstotend - Zwart

 De Laptoptas is geschikt voor laptops die maximaal 15.6 Inch groot zijn. Daarmee kun je nog gemakkelijk andere spulletjes meenemen zoals een kladblok, tablet of oplader van je laptop! De Rugzak heeft opbergvakken met verschillende groottes waardoor je je laptop, tablet, oplaadkabel, kladblok en je muis en toetsenbord allemaal mee kunt nemen naar school, werk of op je reis. Je heb dus de functionaliteit van de tas. Maar daarnaast ook een stijlvol design. Door het dragen van de laptoptas Zal je geen last meer krijgen van: rugpijn, nekpijn, last van buikspieren en of schouders. Door de gewatteerde schouderbanden kun je de rugtas zonder klachten uren lang op je rug dragen!

Specificaties:

  • Stijlvol Design
  • Verstelbare en Gewatteerde Schouderbanden
  • Geschikt voor School, Werk en Reizen
  • Bevat meerdere vakken voor o.a. oplader, laptop of andere apparaten.

 

                                                                   

 

9. ART - Rugzak met extra vakken en USB Oplaadpunt - 15.6 Inch - Zwart

ART - Rugzak 15.6 Inch - Schouderbanden - Met Extra Vakken - USB Oplaadpunt - Zwart

 

De laptop rugzak is extreem ruim en is een praktische reisgenoot voor studie, school en vrije tijd.  Extra vakken zorgen voor een uitstekende organisatie. Dankzij de roll-top functie kan de capaciteit van de rugzak eenvoudig worden uitgebreid. Het bovenste gedeelte is extra beveiligd met magneten.

Met extra vakken voor accessoires en benodigdheden biedt deze laptop rugzak voldoende ruimte om uw essentiële items georganiseerd en binnen handbereik te houden. Of het nu gaat om uw oplader, muis, notitieboekjes of documenten, deze tas houdt alles netjes op zijn plaats. In de twee zijvakken kun je drankjes of paraplu's meenemen en altijd bij de hand houden.

De tas is voorzien van zachte voering en versterkte bescherming om uw laptop te beschermen tegen stoten, krassen en andere mogelijke beschadigingen onderweg. Zo kunt u met een gerust hart uw laptop of een ander apparaat meenemen, wetende dat deze goed beschermd is.

De laptoptas is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, garandeert deze laptoptas langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Of u nu onderweg bent naar het werk, naar school of op reis, deze tas staat garant voor een veilige en stijlvolle manier om uw laptop te vervoeren. Alle ritsen en gespen zijn van metaal.

Specificaties:

  • Productafmetingen: 56 cm × 36 cm
  • Materiaal: 300D polyester
  • Ingebouwde USB-aansluiting: voor opladen buiten en USB-kabel voor opladen in de rugzak.
  • Voorzien van een harde voorklep
  • Vochtbestendig materiaal

                                                                               

 

10. Case2go - Rugzak met Schouderbanden - Extra vakken binnenkant - 15.6 Inch - Donker Blauw

Case2go - Rugzak 15.6 Inch - Rugtas Met Schouderbanden - Extra vakken binnenkant - Waterafstotend - Donker Blauw

De Laptoptas is geschikt voor laptops die maximaal 15.6 Inch groot zijn. Daarmee kun je nog gemakkelijk andere spulletjes meenemen zoals een kladblok, tablet of oplader van je laptop! De rugzak heeft opbergvakken met verschillende groottes waardoor je je laptop, tablet, oplaadkabel, kladblok en je muis en toetsenbord allemaal mee kunt nemen naar school, werk of op je reis. Je heb dus de functionaliteit van de tas. Maar daarnaast ook een stijlvol design.

 

                                                                           

Ontdek de Collectie van Case2Go

Bij Case2Go streven we ernaar om je te voorzien van de beste producten voor een succesvolle start van het schooljaar. Of je nu kiest voor een laptoptas, rugzak of laptop sleeve, je kunt rekenen op kwaliteit en stijl. Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en vind de perfecte tas die bij jouw schooljaar past.

Start het nieuwe schooljaar met vertrouwen en stijl met Case2Go!

Heb jij nog aanvullingen op deze blog? Deel je kennis of stel een vraag:


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »